Mijn verhaal

Door middel van mijn Olympische verhaal wil ik mijn publiek inspireren en een leermoment meegeven. Ik stap graag terug naar mijn Olympische carriere en houd er van de Olympische vlam te doen aanwakkeren. Het meegeven van een leermoment kan op een passieve manier wanneer het verhaal over mijn carrière of Olympische ambitie centraal staat. Maar ook actief door het centraal zetten van onderwerpen als ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, presteren, of succesfactoren. Ook sluit ik graag aan bij de kernwaarden van uw bedrijf of het thema van de dag om mijn affiniteit daarmee te illustreren.

Ondernemerschap

Al vroeg in mijn carriere heb ik me als topsportondernemer geprofileerd. In een kleine sport met beperkte faciliteiten was er veel meer nodig dan alleen hard trainen om de mondiale top te bereiken. Door mijzelf als product te zien dat in de markt gezet moest worden werkte ik aan marketing, communicatie, sponsorbeleid, productontwikkeling, etc. Hierover kan ik vele aneqdotes aanhalen en laat ik zien wat ondernemerschap in topsport betekend.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast ondernemerschap liep ook persoonlijke ontwikkeling als een rode draad door mijn carriere. Samen met een change management coach werkte ik aan een persoonlijk ontwikkel plan om succesvol te zijn op de Olympische Spelen. Het formuleren van dromen, ambities en doelen, en succesfactoren, en het bijeen brengen van een expert team maakten daar deel van uit.

Spreker Boeken

Wilt u mij als spreker boeken? Kijk dan op de pagina ‘Sportspreker boeken‘ of neem direct contact op met Quality-Bookings.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken